polish auto audi allroad
polish auto

Detailing Audi

Detailing Audi.  Polish auto profesional. O masina care revine an de an la noi pentru tratament caroserie.Se prezinta asa de bine , datorita faptului, ca proprietarul a inteles ce inseamna intretinerea masinii la un profesionist.

mercedes v classe
polish auto

Mercedes V 250

Mercedes V Classe 250. Polish auto pachetul showroom cu protectie ceramica inclusa. Decontaminare vopsea, eliminare zgarieturi, retusat zone vopsea ciobita,aplicat nanocoating ceramic pentru conservarea cat mai indelungata a lacului.

polishare auto
polish auto

VW Touareg Polish

Acest VW Touareg a beneficiat de pachetul polish showroom.Decontaminare vopsea ,polish fin si ultra fin.Aplicat nano coating protectie ceramica. Multumim si pe aceasta cale clientului nostru fidel.

polish profesional
polish auto

BMW X3

Acest BMW X3 a venit intr-o stare deplorabila ca si aspect al lacului si vopselei. Foarte multe zgarieturi adanci. Am lucrat 4 zile in forta,lacul fiind deosebit de „tare”. Foarte greu de corectat aceste „lacuri […]

polish auto

Lucrari diverse galerie foto

Salut,deoarece suntem in plin sezon si timpul nu ne permite sa mai postam asa des,am decis sa va arat cateva poze cu masinile care ne-au mai trecut pragul.Toate aceste masini au avut defecte.Vor urma postari […]