Polish Auto Profesional - Ce este polishul auto si cum se face corect?

Polish Auto

Ce este Polish-ul Auto

Polish-ul auto este un tratament cu substanțe speciale pentru menținerea aspectului vopselei de pe autoturismul dvs.

În general, polisharea se face cu lavete fine, burete, apă și soluții de diferite granulații pentru a elimina zgârieturile de suprafață. Chiar și dvs. puteți face polish auto cu un burete și o pastă abrazivă. Dar ce ziceți de un tratament mai complex, care să transforme aspectul mașinii?

Ce ziceți dacă vopseaua va arăta chiar mai bine ca atunci cand a iesit din fabrică?

O să ziceți că nu se poate dar se poate!

Cu soluții profesionale și un tratament specific fiecărei mașini în parte, rezultatele sunt incredibile. Dar acest lucru se întamplă doar într-un salon de detailing auto cu experiență.

Nu puteți obține rezultate spectaculoase cu soluții de polish auto ieftine!

Titlul pe care l-am ales, și anume Polish Auto Profesional, nu este o strategie de marketing prea des folosită în ziua de azi, ci ascunde în spatele lui o întreagă tehnologie, creativitate și simț de răspundere, menite să confere automobilului dumneavoastră clasificarea în elita auto, comparativ cu celelalte “colege” de semafor.

În România, datorită apariției unui numar destul de mare de spalatorii auto care oferă servicii de polishare, ba mai mult, polishare profesională, această activitate și-a pierdut în timp eficiența.

Din ce în ce mai mulți clienți care vin la salonul nostru, se plâng de calitatea îndoielnică a serviciilor de polish auto de care au avut parte la diverse astfel de spălătorii „all inclusive”.

ce este polish-ul auto

Folosind scule și materiale ieftine, nu se pot obține niciodată rezultate bune, oricâtă bunavoință ar avea "băiatul" care se ocupă de treaba asta.

Ce facem mai exact la salonul de polish auto

Primul și cel mai important pas este verificarea și diagnosticarea corectă a stării actuale a vopselei, zgârieturi și profunzimea acestora, eventuale înfundări în caroserie și acțiunea mai mult sau mai puțin pregnantă a ruginii, detalii care să conducă la alegerea optimă a sculelor și materialelor necesare.

Din acest motiv dar și din pasiune, am investit permanent in aparatură de ultimă generație, începând cu aspiratoare dotate cu 4 motoare, vaporizator, extractor cu aer fierbinte, aparate profesionale de șlefuit, perii și tampoane speciale, mașini speciale de tuns plușurile și pielea întoarsă.

Produsele chimice folosite la polishare nu reprezintă un singur brand, ci o întreagă gamă obținută de la un portofoliu larg de furnizori cu vechime relevantă pe această piață.

Șamponul de canapele și scaune doar pentru canapele și scaune, curățitorul de geam sau parbriz numai pentru geamuri și parbrize, șamponul de extractor doar pentru extractoare.

La atelierul nostru de polish auto folosim produsul numai pentru destinația pentru care a fost conceput!

Pe scurt:

În această meserie nu poți să devii cel mai bun dacă nu îți place ceea ce faci.

Eu de exemplu, când intră o mașina în atelierul meu, o tratez ca și cum acea mașină ar fi a mea. Pur și simplu îmi ador meseria. Să vezi zâmbetul clientului când vine să își ridice mașina polishată ca la carte îți oferă o satisfacție enormă.

MAGAZIN ONLINE