Curs detailing auto - Polish Profesional

Curs specializat de

Detailing
auto

Vrei să începi o afacere în detailing și nu știi cum?

Iată CE TE VOI ÎNVĂȚA

Sunt Sorin Constantin, detailer profesionist cu experiență de peste 26 ani în domeniul cosmeticii auto și te pot învăța toate secretele dobândite în toți acești ani de experiență la cursul profesional de Detailing Auto. 

Ești începător? Nici o problemă, în scurt timp vei fi profesionist! Vei avea suport profesional din partea mea și cursuri de unu la unu. Problema este la tine dacă vrei să fii cel mai bun, nu îți va fi ușor fiindcă eu caut perfecțiunea.

Vei fi gata doar atunci când din mâna ta va ieși o mașină impecabilă, pentru că aceasta va fi cartea ta de vizită, mașina care pleacă din atelier.

Dacă ești hotărât să fii cineva în domeniul detailingului auto vino la cursurile mele create special pentru oamenii care știu ce vor. Dacă vrei cu adevărat poți face orice. Și dacă nu visezi cum îți poți transforma visele în realitate?

“Trebuie să-ți dorești să fii puternic. Altfel, nu vei ajunge niciodată așa.” –Friedrich Nietzsche

Spălare și curățare
100%
Polish auto
100%
Detailing auto
100%
Cosmetică auto
100%

Informații utile

ÎNTREBĂRI frecvente

Cursurile vor fi unul la unu. Participantul va da un examen. Nu poți învăța în 2-3 zile ce am învățat eu în 25 de ani. Nu ai cum fizic. Este prea multă informație. De aceea „vei sta” pe lângă mine până vei fi un profesionist desavarsit !

Cursurile durează până când elevul este capabil să execute o mașină integral. Aceasta însemnând toți pași de la spălare, decontaminare, polishare, detailing interior, protecție ceramică, etc.

Este important ca, în curs, participanții să fie expuși la mediul real de lucru – tocmai de aceea practica se face pe mașinile firmei POLISH PROFESIONAL SRL

 

Prețurile pentru fiecare tip de curs sunt următoarele:

  • 4500lei Polishare auto
  • 4500lei Detailing de interior la cel mai înalt nivel
  • 4500lei Wet sanding și protecție ceramică

Ca bonus pentru fiecare dintre cursuri o să îți fie împărtășite secretele dobândite în timp și mai ales vei fi învățat cum să îți construiești un nume în detailing și cum să îți vinzi serviciile.

Totul are un început

ÎNSCRIE-TE ACUM

Pentru înscriere la “Curs detailing auto”, poți suna la numărul de telefon afișat sau poți trimite un mesaj folosind formularul de mai jos.

0721.977.777

Luni – Vineri, 08.30 – 16.30

Adresa Strada Bălcescu Nicolae 22, Jilava

Email info@polishprofesional.ro

Cum a început totul?

Pentru că detaliile contează și întotdeauna fac diferența. Urmăriți lucrările mele, ele spun totul, nu cuvintele. În secțiunea portofoliu puteți găsi numeroase lucrări.

Nu contează marca mașinii sau valoarea ei de piață, eu pun aceeași pasiune la fiecare lucrare. 

Vă mulțumesc că ați intrat pe acest site și vă invit să apelați cu încredere la serviciile mele.

Detalii contact

info@polishautoprofesional.ro

0721.977.777

© 2011 – 2021 Polish Profesional. Toate depturile rezervate S.C. Polish Profesional S.R.L.